Valokuitu rivitaloon ja pientaloyhtiöön

Taloyhtiön valokuituverkko ei ainoastaan paranna nettiyhteyksien laatua, vaan lisää taloyhtiön ja sen asuntojen houkuttelevuutta sekä parantaa asumismukavuutta. Valokuitu rivitaloon ja pientaloyhtiöön tuodaan taloyhtiön jokaiseen kotiin erikseen.

Valitkaa vapaasti teille parhaiten sopivat palvelut

Suomen ainoana valtakunnallisena toimijana kytkemme taloyhtiönne osaksi Avoin Kuitu -verkkoa, jossa toimii useita palveluntarjoajia. Me tuomme koteihinne valokuituyhteyden – ja sen jälkeen voitte vapaasti valita tarvitsemanne nettipalvelut, esim. laajakaista- ja viihdepalvelut usean eri operaattorin tarjonnasta. Ette siis ole sidottuina vain yhteen palveluntarjoajaan vaan teidän valittavissanne on jo 9 eri operaattoria.

Koko rajaton kaista jokaisen kodin omaan käyttöön

Valokuituliittymä tuo rajattoman kaistan taloyhtiönne jokaisen kodin omaan käyttöön. Valokuidun avulla saatte luotettavan ja toimintavarman tiedonsiirron tekniikan, jossa tiedon määrä on periaatteessa rajaton ja se liikkuu todella nopeasti. Toisin sanottuna saatte nopean nettiyhteyden, joka ei pätki. Ja hankkimalla sen koko taloyhtiöönne samaan aikaan, saatte sen myös kustannustehokkaasti.

Rakennetaan käyttövalmiiksi

Valokuituliittymänne toimitus sisältää suunnittelijan käynnin kodeissanne, rakennustyöt pihoillanne ja liittymienne käyttöönottoihin tarvittavat asennukset. Suunnittelemme yhdessä taloyhtiön edustajan ja asukkaiden kanssa, miten valokuituliittymä kannattaa teidän pihalle toteuttaa, ja sen jälkeen hoidamme rakentamisen puolestanne kaivuusta asennukseen asti. Lue lisää valokuidun rakentamisesta. Lue tästä ohjeemme, miten taloyhtiön yhteyshenkilön kannattaa valmistautua valokuidun toimitukseen.

Ylläpito kuuluu pakettiin

Asennamme koteihinne valokuitupäätelaitteet ja huolehdimme yhteistyökumppaneidemme kanssa päätelaitteidenne ja liittymienne ylläpidosta.

Näin taloyhtiön valokuituhanke etenee

valokuitu ostajan ohjeet

Tarjouspyyntö

Taloyhtiön asukas, hallituksen puheenjohtaja tai isännöitsijä pyytää tarjouksen.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

teleoperations-myyjä

Yhtiökohtainen tarjous

Asiantuntijamme kartoittaa taloyhtiön tarpeet ja räätälöi taloyhtiökohtaisen tarjouksen valokuituyhteydestä.

Tarjouksen hyväksyminen

Taloyhtiön yhtiökokous käsittelee ja hyväksyy tarjouksen.

Sopimus

Taloyhtiön edustaja käy Valokuitusen yhteyshenkilön kanssa läpi sopimuksen ja aikataulun.

Rakentamispäätös

Rakennamme yli 90 % uusista myyntialueistamme. Lisäksi useat alueet ovat jo Valokuitusen verkon piirissä.

Valokuidun rakentaminen

Valokuitunen toteuttaa verkon rakentamisen. Lue lisää valokuidun rakentamisesta.

Palveluiden tilaaminen ja käyttöönotto

Asukkaat tilaavat haluamansa palvelut usean eri operaattorin tarjonnasta.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella

"*" indicates required fields

Nimi*
Minulle saa lähettää tietoa valokuidusta ja naapurustoni valokuituhankkeen etenemisestä sähköpostilla tai tekstiviestillä.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Oletko jo tilannut, mutta sinulle heräsi jokin kysymys?

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin, tavoitat heidät ma–pe 8–16 puhelimitse 020 694 750 (mpm/pvm) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@valokuitunen.fi.

Ohjeet ja tiedotteet