Pientaloalue

Taloyhtiöt

Valokuitu on nopea, häiriötön ja huoleton kodin kiinteä nettiyhteys, ja Valokuituselta se on saatavilla myös taloyhtiöönne. Hankkimalla valokuidun varmistatte, että taloyhtiönne kaikilla asukkailla on huippuluokan yhteydet nyt ja tulevaisuudessa.

Teemme jokaiselle taloyhtiölle yksilöllisen suunnitelman valokuidun hankkimiseksi. Valokuitu kannattaa hankkia kerralla koko taloyhtiöön, mutta tarvittaessa toteutamme myös muunlaisia ratkaisuja. Pyydä meiltä tarjous taloyhtiönne nettiyhteyksien kehittämiseksi.

Jos asuinalueellasi on jo Valokuitusen verkko tai verkko on rakenteilla, voimme toteuttaa nopeastikin taloyhtiöllenne valokuituyhteyden. Uusia verkkoja rakennamme tiheästi rakennetuille taajama-alueille, joissa on riittävästi kiinnostusta valokuituun.

Valokuitusen ratkaisu
Valokuitunen toteuttaa taloyhtiöönne kiinteän laajakaistan FTTH-ratkaisuna, jolloin jokainen taloyhtiön huoneisto saa oman valokuituyhteyden. Me tuomme taloyhtiöön kuitukimpun, josta jokaiseen huoneistoon jaetaan oma valokuitu ja siten oma kaista. Lisäksi asukkaillanne on vapaus valita haluamansa nettipalvelut verkkomme palveluntarjoajien valikoimasta.

8 usein kysyttyä kysymystä valokuidun hankinnasta

Taloyhtiössä netinkäyttötarpeet vaihtelevat, mutta varmaa on, että kaikki yhtiönne asukkaat tarvitsevat luotettavaa ja häiriötöntä nettiyhteyttä arjessaan. Taloyhtiön asukkaita ja päättäjiä askarruttaa erilaiset asiat valokuidun hankinnassa. Lue mitä taloyhtiöasiantuntijamme ovat vastanneet yleisimpiin taloyhtiön valokuitua koskeviin kysymyksiin.

Miksi valokuitu on ykkösvalinta taloyhtiöön?

Laadukkain yhteys
Valokuitu on häiriötön ja huoleton kodin kiinteä nettiyhteys, jonka nopeus päihittää kaikki muut yhteydet. Kuidussa viive on lähes olematon ja kaistaa riittää perheen kaikille käyttäjille ja jokaiselle laitteelle. Valokuitu kulkee maan alla, joten se ei hätkähdä sääolosuhteista. Ratkaisu kestää myräkät ja vuoden-aikojen vaihtelun.

Sijoitus yhtiöön
Valokuitu on myyntivaltti asuntokaupassa, sillä valokuituverkkoon kytkettyjen asuntojen ja taloyhtiöiden arvo kasvaa. Varsinkin lapsiperheet arvostavat toimivia nettiyhteyksiä. Valokuitu on kertahankinta, joka maksaa itsensä takaisin vuosien kuluessa.

Kestävin valinta
Valokuitu on vastuullinen valinta. Kun valokuituyhteyden kerran hankkii, taloyhtiön nettiyhteydet toimivat nyt ja vuosikymmenienkin päästä. Tiedonsiirto kuidussa kuluttaa vähemmän energiaa kuin muut verkkoratkaisut, ja laitteistojen päivittämisen tarve ei ole jatkuva.

”Valokuitu oli meidän taloyhtiölle paras ratkaisu”

Helsinkiläisen taloyhtiön nettiasiat ovat nyt kunnossa. ”Odotamme, että verkkoyhteytemme pysyvät ajan tasalla seuraavat 50 vuotta”, yhtiön hallituksen puheenjohtaja Katri Hietala sanoo.

Tarkista valokuidun saatavuus alueellasi