Pientaloalue

Valokuitu taloyhtiöön

Valokuitu on nopea, häiriötön ja huoleton kodin kiinteä nettiyhteys, ja Valokuituselta se on saatavilla myös taloyhtiöönne. Hankkimalla valokuidun varmistatte, että taloyhtiönne kaikilla asukkailla on huippuluokan yhteydet nyt ja tulevaisuudessa.

Teemme jokaiselle taloyhtiölle yksilöllisen suunnitelman valokuidun hankkimiseksi. Valokuitu kannattaa hankkia kerralla koko taloyhtiöön, mutta tarvittaessa toteutamme myös muunlaisia ratkaisuja. Pyydä meiltä tarjous taloyhtiönne nettiyhteyksien kehittämiseksi.

Jos asuinalueellasi on jo Valokuitusen verkko tai verkko on rakenteilla, voimme toteuttaa nopeastikin taloyhtiöllenne valokuituyhteyden. Uusia verkkoja rakennamme tiheästi rakennetuille taajama-alueille, joissa on riittävästi kiinnostusta valokuituun.

Valokuitusen ratkaisut taloyhtiöille

Toteutamme valokuituratkaisun taloyhtiöönne räätälöimällä juuri teille parhaiten soveltuvan ratkaisun. Toteutustapaan vaikuttavat muun muassa talotyyppi, huoneistojen lukumäärä, yhtiössä mahdollisesti ennestään käytössä oleva sisäverkko, sen kunto sekä asukkaiden omat toiveet. Kartoitamme aina yhtiön kokonaistilanteen ja teemme ehdotuksen sen perusteella.

Tulemme mielellämme esimerkiksi yhtiökokouksiin tai muihin taloyhtiön asukasiltoihin kertomaan eri vaihtoehdoista valokuituratkaisujen toteuttamiseksi ja vastaamaan asukkaiden kysymyksiin.

Miksi valokuitu on ykkösvalinta taloyhtiöön?

Laadukkain yhteys
Valokuitu on häiriötön ja huoleton kodin kiinteä nettiyhteys, jonka nopeus päihittää kaikki muut yhteydet. Kuidussa viive on lähes olematon ja kaistaa riittää taloyhtiön kaikille käyttäjille ja jokaiselle laitteelle. Valokuitu kulkee maan alla, joten se ei hätkähdä sääolosuhteista. Ratkaisu kestää myräkät ja vuoden-aikojen vaihtelun.

Sijoitus yhtiöön
Valokuitu on myyntivaltti asuntokaupassa, sillä valokuituverkkoon kytkettyjen asuntojen ja taloyhtiöiden kiinnostus kasvaa. Varsinkin lapsiperheet arvostavat toimivia nettiyhteyksiä. Valokuitu on hankinta, joka varmasti maksaa itsensä takaisin vuosien kuluessa.

Kestävin valinta
Valokuitu on vastuullinen valinta. Kun valokuituyhteyden kerran hankkii, taloyhtiön nettiyhteydet toimivat nyt ja vuosikymmenienkin päästä. Tiedonsiirto kuidussa kuluttaa vähemmän energiaa kuin muut verkkoratkaisut, ja laitteistojen päivittämisen tarve ei ole jatkuva.

Valokuitu on taloyhtiönne oma
Taloyhtiöönne rakennettu valokuituyhteys on teidän oma, rajaton kaistasi internetiin. Ette jaa sitä muiden taloyhtiöiden tai naapureidenne kanssa. Valokuituyhteyden rakentamista taloyhtiöönne voi verrata siihen, että yhtiöönne tulisi oma tukiasema tietoliikenteelle. Mobiilitukiasemalta lähtevä yhteys jaetaan aina kaikkien naapuruston käyttäjien kesken, mutta valokuidun koko kapasiteetti tulee pelkästään juuri teidän yhtiönne käyttöön.

Valokuitu oli meidän taloyhtiölle paras ratkaisu. Odotamme, että verkkoyhteytemme pysyvät ajan tasalla seuraavat 50 vuotta.

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, Katri Hietala, Helsinki