Palvelun­tarjoajat

Valitse vapaasti sinulle parhaiten sopivat palvelut

Valtakunnallisesti Suomen ainoana toimijana kytkemme kotisi osaksi Avoin Kuitu -verkkoa, jossa toimii useita palveluntarjoajia. Me tuomme kotiisi valokuituyhteyden – ja sen jälkeen voit valita kotiisi tarvitsemasi nettipalvelut, esim. laajakaista- ja viihdepalvelut Avoin Kuitu -verkon usean eri operaattorin tarjonnasta. Et siis ole sidottu vain yhteen palveluntarjoajaan. Liittymäsi alkaa toimia, kun kotiisi on asennettu valokuitupäätelaite ja olet tilannut palvelut.

Surffaile valonnopeudella – omalla kaistalla

Valokuidun kapasiteetti on valtava. Valokuituliittymä tuo kotiin nyt gigan ja tulevaisuudessa jopa 100 gigan laajakaistanopeudet ilman muutoksia rakennettavaan valokuituverkkoon. Kun valitset itsellesi sopivaa nopeutta, mieti perheesi tarpeita. Mitä useampi perheenjäsenistä surffailee, streamaa elokuvia tai pelaa nettipelejä, sitä suurempi nopeus kannattaa valita. Pääset tutustumaan eri vaihtoehtoihin ja vertailemaan hintoja palveluntarjoajien sivuilla.

Vertaile palvelun­tarjoajien hintoja

Tarkista ajantasaiset laajakaistahinnat tilauksen yhteydessä palveluntarjoajaltasi. Tämän sivun hinnat on päivitetty 25.4.2022.

Kuuskaista

Kuuskaista on ketterä ja innovatiivinen operaattori, joka tarjoaa kustannustehokkaita palveluita kuluttajille ja yrityksille mökkien kausikäyttäjiä unohtamatta.

34,50 €/kk

44,90 €/kk

49,90 €/kk

Seltimil Oy

Seltimil Oy toimittaa yrityksille ja yksityisille nopeita valokuituyhteyksiä. Liittymiimme saa lisäpalveluna ipv6, kiinteä-IP, palomuuri ja muita yritystason lisäpalveluja.

39,00 €/kk

55,00 €/kk

74,00 €/kk

Telia

Telia on uuden sukupolven operaattori, joka tuo maailman lähemmäksi – aina asiakkaan ehdoilla: sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja huikea määrä mahdollisuuksia.

39,90 €/kk

49,90 €/kk

59,90 €/kk

Lounea

Lounea tarjoaa parasta palvelua ympäri vuorokauden! Tarjonnastamme laajakaistat valokuituusi, tietoturva laitteillesi sekä Elisa Viihteellä sisältöä koko perheelle.

33,90 €/kk

44,90 €/kk

54,90 €/kk

Palveluntarjoaksi Valokuitusen verkkoon

Valokuitusen verkon palvelukerros on avoin. Palveluntarjoajat voivat avata oman palvelutarjoamansa Valokuitusen kuituverkon asiakkaille. Tiedustelut: toimitusjohtaja Heikki Kaunisto heikki.kaunisto@valokuitunen.fi

Tarkista valokuidun saatavuus alueellasi