Palveluntarjoajat yrityksille

Valitse vapaasti juuri sinun yritykselle sopivat palvelut

Valtakunnallisesti Suomen ainoana toimijana kytkemme yrityksesi osaksi Avoin Kuitu -verkkoa, jossa toimii useita palveluntarjoajia. Me tuomme yritykseesi valokuituyhteyden – ja sen jälkeen voit valita tarvitsemasi palvelut usean eri operaattorin tarjonnasta. Et siis ole sidottu vain yhteen palveluntarjoajaan.

Bahnhof Yritysinternet

Bahnhof tarjoaa nopean, edullisen ja turvallisen laajakaistan yli 450 000 kotitaloudelle ja yritykselle. Annamme sinulle asiakkaana maksimaalisen turvallisuuden ja yksityisyyden verkossa – tietosi ovat meillä luotettavissa käsissä. Valitse sinulle sopiva nopeus!

LocalNet Yritysinternet

LocalNet tarjoaa vertaansa vailla olevan asiakaskokemuksen ja luotettavat yrityksen nettiyhteydet ja muut it-palvelut samalta luukulta. LocalNet toimittaa nettiyhteyden ja tarvittaessa lähiverkon ja valvoo yhteyden toimintaa kokonaisuudessaan lähiverkon wlan-tukiasemat mukaan luettuna. Tämän kaiken saa helpolla kuukausimaksulla. LocalNet toimii kokonaisvaltaisena kumppanina yritykselle tarjoten myös työasemat, it-tuen, M365 ohjelmistot ja konesalipalvelut. IPv6 kuuluu myös hintaan.

Seltimil Yritysinternet

Seltimil toimittaa Yritysinternet liittymiä kiinteällä IPv4 ja IPv6 osoitteilla. Liittymään voidaan helposti liittää muita yritystason lisäpalveluita mm. palomuuripalvelut, verkkojen yhdistäminen, konesaliyhteys ja mobiilin varayhteydet. Ota yhteyttä.

Telia Yritysnetti

Telia Yritysnetti mahdollistaa yrityksen lähiverkon, etätoimipisteiden ja yksittäisten työasemien kytkeytymisen internetiin luotettavasti, turvallisesti ja hallitusti. Palveluun sisältyy yritystasoinen internet-liittymä, joka sisältää palomuurin vakiosäännöstöllä sekä mobiiliyhteydellä toteutetun varayhteyden. Lisäpalveluilla on mahdollista täydentää asiakasratkaisua. Telian ylläpidossa oleva palvelu on kiinteähintainen, mikä helpottaa asiakkaan budjetointia. Tutustu yritysnetti esitteeseen.

Yritysten palveluntarjoajaksi Valokuitusen verkkoon

Valokuitusen verkon palvelukerros on avoin. Palveluntarjoajat voivat avata oman palvelutarjoamansa Valokuitusen kuituverkon yritysasiakkaille. Tiedustelut: kaupallinen johtaja Fredrik Relander, fredrik.relander@valokuitunen.fi