Hinnat ja sopimusehdot

VALOKUITU­­­­­VERKKOON LIITTYMINEN

Tilaa valokuitu kotiin kevyellä kuukausihinnalla tai helposti kertainvestointina.

Valokuidun hinnat vaihtelevat alueittain, joten tarkista oman alueesi hinta ja saatavuus kotiosoitteellasi alla olevalla saatavuushaullamme.

Tarkista saatavuus alueellasi ja jätä yhteydenotto­pyyntö tai tee tilaus

VALOKUITU OMAKOTI- JA PARITALOON

Voit tilata valokuidun kotiisi joko kuukausimaksulla tai kertamaksulla.

Maksut ovat omakotitalo- ja paritaloasuntokohtaisia. Paritaloissa molempiin asuntoihin tulee tilata oma valokuituliittymä. Maksut eivät sisällä operaattorikohtaista laajakaistaliittymän kuukausimaksua. Voit maksaa kertamaksun myös osamaksulla kahdessatoista erässä. Tutustu sopimusehtoihin.

VALOKUITU TALOYHTIÖÖN

Hinnoittelu on taloyhtiökohtainen ja perustuu kohteen tyyppiin, sijoittumiseen tontilla sekä huoneistojen lukumäärään. Maksut eivät sisällä operaattorikohtaista laajakaistaliittymän kuukausimaksua.

Pientaloalue
Kuukausimaksullisen valokuituliittymän voi lunastaa omistukseensa määräaikaisen sopimuksen päätyttyä.

KUUKAUSI­MAKSUL­LI­SEN VALOKUITUSOPIMUKSEN MUUTOS KERTAMAKSULLISEKSI

Voit muuttaa omakoti- tai muun yksityisasunnon kuukausimaksullisen valokuituliittymän sopimuksen kertamaksulliseksi määräaikaisen sopimuskauden päätyttyä. Muutosmahdollisuus ei sisälly kerrostalojen tai liikekiinteistöjen valokuituliittymään. Sopimuksen muutosmaksu on kuukausisopimuksen tekohetken muutosmaksun hinnastohinta.

VALOKUITU ILMAN PALVELU­OPERAATTORIA

Kuukausimaksullisesta liittymästä asiakkaalla on oikeus pyytää väliaikaista irti kytkemistä, kun liittymän toimituspäivästä on kulunut 5 vuotta. Asiakkaalta ei veloiteta kuukausimaksua liittymän ollessa väliaikaisesti irti kytkettynä. Tältä ajalta Valokuitusella on oikeus periä asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukainen ylläpitomaksu. Ylläpitomaksu on omakoti- ja paritaloasuntokohtainen ja taloyhtiössä huoneistokohtainen.

Kertamaksullisesta liittymästä ylläpitomaksu veloitetaan sen jälkeen, kun liittymän toimituspäivästä on kulunut 5 vuotta, eikä asiakkaalla ole voimassa olevaa sopimusta minkään palveluoperaattorin kanssa koskien viestintäpalveluiden toimittamista liittymään. Ylläpitomaksu on omakoti- ja paritaloasuntokohtainen ja taloyhtiössä huoneistokohtainen.

Valokuituliittymästä peritään ylläpitomaksu mikäli asiakkaalle ei ole voimassa olevaa sopimusta palvelunoperaattorin kanssa.
Halutessasi voit hoitaa kaivuutyön ja valokuituputken asennuksen itse.

TONTTIKAIVUN JA VALOKUITU­PUTKEN ASENNUS ASIAKASTYÖNÄ

Halutessasi voit suorittaa tonttikaivun ja valokuituputken asentamisen itse omakoti- tai paritaloon. Kaivu ja asennus tulee suorittaa Valokuitusen ohjeen mukaisesti ja työn osalta noudatetaan erityisiä sopimusehtoja.

Hyväksytty asiakastyö oikeuttaa jopa 390 € alennukseen kuukausimaksullisen liittymän asennusmaksusta tai 300 € alennukseen kertamaksullisesta liittymästä.

Kaivutöihin kannattaa valmistautua hankkimalla ennakkoon kaivualueen kaapelikartat, jotta vaurioita ei pääsisi syntymään. Lue lisää kaapelinäytöistä ja -vaurioista.

HINNASTO

Tutustu kotitalouksien ja taloyhtiöiden yleisiin hinnastoihin.
Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Valokuitunen Oy pidättää oikeuden hinnan muutoksiin.

SOPIMUSEHDOT

Lue lisää sopimusehdoista.
Tonttikaivun ja valokuituputken asennus asiakastyönä, tutustu erityisehtoihin.