TH1NG - valokuituverkon asiakkaille kodin älytuotteita

TH1NG – älykkäät ratkaisut taloyhtiöllesi

Älyratkaisut parantavat taloyhtiösi kustannustehokkuutta vähentämällä huoltokäyntejä reaaliaikaisella etävalvonnalla. TH1NG auttaa sinua räätälöimään taloyhtiösi tarpeisiin sopivat IoT-ratkaisut.

IMD Water -palvelu mittaa todellisen vedenkulutuksen yksilötasolla. Yksilöllisen kulutuksen mittaus ja sen mukainen laskutus luovat paremmat mahdollisuudet kiinteistön omistajille ja asukkaille hallita vedenkulutustaan.

Indoor Temperature Monitoring -palvelu mittaa ja valvoo jatkuvasti sisälämpötilaa sekä tarjoaa kattavan yleisnäkymän tilojen ja huoneiden lämpötilasta.

Humidity and Leakage Monitoring -palvelu seuraa jatkuvasti lämpötilaa ja ilmankosteutta, havaitsee vesivanhingot sekä ennakoi mahdolliset vesivuodot ja homeongelmat.

Smoke Detection -palvelu turvaa jatkuvan savunmuodostuksen valvonnan ja hälyttää välittömästi, jos savua on havaittavissa.

Tuotteet

Tuotekokonaisuus ja asennus

Palvelu sisältää intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla käyttäjä pääsee käsiksi reaaliaikaisiin lukemiin, kaavioihin
ja anturitietojen menneisiin arvoihin. Langattomat paristokäyttöiset anturit, jotka mahdollistavat nopean ja helpon
asennuksen, lisätään pakettiin tarpeen mukaan.

Valokuitunen ja ruotsalainen TH1NG yhteistyöhön

Valokuitunen ja älykkäitä kodinpalveluita myyvä TH1NG aloittivat yhteistyön, joka mahdollistaa kodin älytuotteiden myynnin yksinoikeudella valokuituverkon taloyhtiöasiakkaille.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää juuri sinun taloyhtiöösi sopivasta ratkaisusta Valokuitusen taloyhtiömyynniltä, taloyhtiomyynti@valokuitunen.fi.