Gigantti aloitti Valokuitusen kuidun myynnin

Kategoriassa Tiedote, Yleinen

Gigantti toi 42 myymäläänsä Valokuitusen tuotteet ja asiantuntevan palvelun, jonka avulla valokuidun hankkiminen käy vaivattomasti ympäri maata. Valokuitusen valokuitu on ainoa valtakunnallisilla markkinoilla oleva tuote, joka perustuu avoimeen palveluun: asiakkaan ei tarvitse sitoutua yhteen nettiliittymän toimittajaan, vaan laajakaistan ja lisäpalvelut voi valita useiden yritysten valikoimista. 

Valokuitusen yhteistyö maan suurimman kodinelektroniikkaketjun, Gigantin, kanssa käynnistyi maaliskuussa. Nyt kaikista Gigantin myymälöistä ympäri maan voi ostaa Valokuitusen valokuitua.

– On ilo päästä tarjoamaan tuotettamme suomalaiskuluttajille nyt myös Gigantin mittavan myymäläverkoston kautta. Valokuitu on paras kiinteä tietoliikenneyhteys, jolla netti ei pätki tai ruuhkaudu. Se on myös pitkäikäinen hankinta, jonka tiedetään kestävän ainakin 50 vuotta. Valokuitusen valokuidun suurin etu on ylivoimaisesti runsain laajakaistapalveluvalikoima. Asiakkaan ei tarvitse sitoutua yhteen nettiliittymän toimittajaan, vaan laajakaistan ja halutut lisäpalvelut voi valita useiden yritysten valikoimista. Nettiliittymän voi kilpailuttaa ja vaihtaa niin usein kuin haluaa. Valokuitu kuluttaa sähköä satoja kertoja vähemmän kuin mobiilitiedonsiirto, siksi se on tiedonsiirtomuodoista vähiten ympäristöä rasittava ratkaisu, kertoo Valokuitusen myyntijohtaja Tuukka Virtanen.

Gigantista valokuituratkaisut sekä omakotiasujille että yritysasiakkaille

Uusi tuote on otettu Gigantin myymälöissä innostuneena vastaan, ja sen haltuunottoon on panostettu valtakunnallisilla asiakaspalvelukoulutuksilla. Yhteistyön edetessä suomalaisille on luvassa kampanjointia, ostoetuja sekä paikallisaktivointeja ympäri maata, kertoo Gigantin datatuotekategorian myyntipäällikkö Sami Kinnunen.

– Valokuitu on ylivertainen tuote, kun sen hyödyt avautuvat asiakkaalle. Nopeinta ja lähes rajatonta kaistaa riittää jokaiselle netinkäyttäjälle, vaikka älylaitteet lisääntyvät, televisioiden kuvanlaatu kehittyy, pelaaminen siirtyy pilveen ja uudet teknologiat vaativat yhteyksiltä koko ajan enemmän. Palvelemme kuluttaja-asiakkaiden ohella yrityksiä. Kaikki lähtee liikkeelle paikallisten, jo olemassa olevien valokuituhankkeiden selvityksellä. Vaihtoehtoisesti palvelemme asiakkaan tarpeita räätälöidysti. Tuotteen sisältö on kumminkin sama: Valokuitusen kautta asiakas saa käyttövalmiin valokuituliittymän avaimet käteen -toimituksena, kuvailee Kinnunen.

– On hienoa päästä tarjoamaan tuote asiakkaillemme Valokuitusen kanssa. Valokuitu on meille luontainen jatkumo liittymäratkaisujen tuoteperhettämme ajatellen. Ratkaisukeskeisen palvelun ohella haluamme kasvattaa koko kansan tietoisuutta valokuidusta tehokkaana, pitkäjänteisenä ja vastuullisena tietoliikenneratkaisuna. Panostus valokuituun tuo asiakkaalle muitakin kuin käytännön hyötyjä: se on sijoitus yhteyksien toimivuuteen myös tulevaisuudessa ja kannattava investointi kiinteistön arvoon.

Tarkista saatavuus alueellasi ja jätä yhteydenotto­pyyntö tai tee tilaus