Mies tuulettaa kotisohvalta

Avoin kuitu – vapaus valita palveluntarjoaja

Kategoriassa Valokuitu

Tiesitkö, että saatat tietämättäsi sitoutua yhteen valokuidun palveluntarjoajaan jopa loppuelämäksesi? Kun Valokuitunen rakentaa kotiisi valokuituyhteyden, sitoudut kuituun, et nettiliittymään: meiltä saat huippuluokan valokuidun, laajakaistayhteyden ja viihdepalvelut valitset haluamaltasi Avoin Kuitu -palveluntarjoajalta.

Valtakunnallisesti Suomen ainoana toimijana kytkemme kotisi osaksi Avoin Kuitu -verkkoa, jossa toimii useita palveluntarjoajia, joilta voit valita kotiisi tarvitsemasi netin palvelut, esim. laajakaista- ja viihdepalvelut. Valitset palvelut haluamaltasi toimittajalta vasta kun kuituyhteys on kytketty toimintavalmiiksi. Et ole myöhemminkään sidottu vain yhden palveluntarjoajan valikoimaan, vaan voit joustavasti vertailla, kilpailuttaa ja vaihtaa nettipalveluiden toimittajaa tarpeidesi mukaan.

Jos liittymäsi hinta nousee tulevaisuudessa, voit kilpailuttaa sen vapaasti halvempaan.

Myyjä esittelee asiakkaalle Avoin Kuitu -esitettä

Kun valitset kotiisi valokuidun, teet fiksun päätöksen, sillä valokuitu on kodin tietoliikenneyhteytenä ylivertainen. Sen kapasiteetti ja ominaisuudet riittävät kattamaan netin käytön tarpeesi tästä hetkestä pitkälle tulevaisuuteen. Ajan myötä omat käyttötarpeesi ja kotisi laitteistot saattavat muuttua. Avoimen kuidun avulla pystyt myös jatkossa helposti pitämään omat nettipalvelusi tarpeisiisi soveltuvina.