Tuemme GrIFK Salibandyn toimintaa

Kategoriassa Yleinen

Valokuitunen ja GrIFK Salibandy ry ovat tehneet sponsorointisopimuksen.

Kauniaisten paikallinen salibandyseura GrIFK Salibandy ja Valokuitunen tekivät vuoden 2023 alussa sponsorointisopimuksen, jossa Valokuitunen tukee seuran toimintaa. Sopimus on ensimmäinen Valokuitusen sponsorointisopimus, joka kattaa koko seuran eikä vain yksittäistä joukkuetta. 

– Meille on tärkeää, että voimme tukea kaikenikäisten ihmisten liikkumista ja sitä kautta myös osaltamme suomalaisten hyvinvointia. GrIFK Salibandy on meille mieluinen kumppani, ja jaamme samankaltaisen arvopohjan ja toimimme muutenkin Kauniaisten alueella. On hienoa, että pääsimme yhteistyöhön, Valokuitusen markkinointijohtaja Tiina Tanttu kertoo. 

GrIFK Salibandy tienaa rahaa seuralle jokaisesta kuitutilauksesta tai yhteydenottopyynnöstä, jossa on käytetty seuran koodia. Kun asiakas tilaa kotiinsa valokuituyhteyden missä päin tahansa Suomea tai jättää Valokuituselle yhteydenottopyynnön ja käyttää tilauksensa yhteydessä koodia grifk2023, kilahtaa seuran kassaan rahaa. 

– Olemme innoissamme uudesta yhteistyöstä. On ilahduttavaa, että Valokuitunen haluaa tukea lasten, nuorten ja aikuisten monipuolista harrastamista seurassamme. Vastaavasti me tuemme mielellämme Valokuitusen liiketoimintaa eli tietoliikenneyhteyksien kehittämistä toiminta-alueellamme. Näemme tässä kumppanuudessa merkittävää potentiaalia, kertoo GrIFK Salibandyn toiminnanjohtaja Kaarle Kurki.   

Valokuitunen tarjoaa helmi- ja maaliskuussa kaksi GrIFK Salibandyn ottelutapahtumaa Kauniaisten palloiluhallilla!

Tule moikkaamaan meitä hallille ja juttelemaan samalla valokuituyhteyksistä:
12.2. klo 10–17 (P11-ikäluokan junioriturnaus)
5.3. klo 9–16 (P15-ikäluokan junioriturnaus) sekä samana iltana klo 18–20.30 (miesten edustusjoukkueen ottelu) 

Valokuitunen jakaa tapahtumissa myös palkintoja otteluiden valovoimaisimmille pelaajille!