MPY palveluntarjoajaksi Valokuitusen verkkoon

Kategoriassa Tiedote

Valokuitusen asiakkailla on jälleen lisää valinnanvaraa, kun MPY:n tarjoamat kattavat netti- ja lisäpalvelut voi valita kuituverkossa 1. syyskuuta alkaen.

MPY tarjoaa Valokuitusen rakentamassa kuituverkossa kuluttajille huippunopean netin ja kattavat lisäpalvelut kaikkiin tarpeisiin.

– Suomalaisten kotitalouksien netin käyttö eli siirrettävän datan määrä tuplaantuu kolmessa vuodessa. Kattavien ja kilpailukykyisten tuotteiden ja hintojen lisäksi lupaamme asiakkaillemme ylivertaisen asiakaskokemuksen. Asiakkaidemme palveleminen on meille sydämen asia, ja sanojemme mukaisesti olemme enemmän kuin kumppani. Yhteistyö Valokuitusen kanssa tuo meille lisää uusia mahdollisuuksia ja tekee MPY:stä valtakunnallisen toimijan myös kuluttajien keskuudessa, iloitsee MPY-konsernin toimitusjohtaja Juha Häkämies.

Valokuitusen verkon asiakkailla on lisää valinnanvapautta, kun nettiyhteyden ja tarvittavat lisäpalvelut voi jatkossa valita entistä useamman palveluntarjoajan valikoimista.

– On hienoa, että palveluntarjoajien määrä verkossamme kasvaa MPY:n mukaantulon myötä. On ehdottomasti asiakkaidemme etu, että meillä on entistä enemmän valinnanvaraa sekä palveluntarjoajista että palveluista. Näin palvelut ovat laadukkaita ja hinnoiltaan kilpailukykyisiä, kertoo Valokuitusen kaupallinen johtaja Fredrik Relander.

Suomea kuidutetaan nyt vauhdikkaasti. Valokuituverkko on paitsi luotettava, mutta myös energiatehokas yhteys. Valokuitu takaa, ettei netti pätki – olipa kyseessä sitten netin kautta sarjojen katseleminen, pelaaminen tai töiden teko. Eikä naapurin runsas netinkäyttö hidasta sinun yhteyttäsi. Voit olla myös varma, että koko perhe voi surffailla netissä samaan aikaan.

Kiinnostuitko Valokuitusen huolettomasta valokuituverkosta? Katso saatavuus alueellasi ja jätä meille yhteydenottopyyntö.