Valokuitua Sipooseen

Valokuitua Sipooseen

Valokuitunen on valittu Sipoon laajakaistahankkeen toteuttajaksi. Rakennamme alueellenne valonnopeat tietoliikenneyhteydet vuosien 2024 sekä 2025 aikana, yhteistyössä Sipoon kunnan kanssa. Olemme avanneet myynnin usealle alueelle Sipooseen.

Rakennamme alueet kysynnän mukaan. Tilaa nyt, niin vauhditat alueesi rakentamista!

Myyntialueemme Sipoossa

Antbacka, Box, Gesterby, Hindsby,
Koivula, Kotimäki, Kringelmalm,
Martinkylä, Skräddarby, Västerskog

Tilaa kuitu nyt hintaan

12,90 €/kk + avaus 190 €

Ota yhteyttä

Alueen myynnistä vastaa
Santeri Hakomäki puh. 040 1286350
santeri.hakomaki@valokuitunen.fi

Oletko jo tilannut ja haluat jutella asiakaspalvelun kanssa?
Asiakaspalvelu paikalla arkisin 9-16 numerosta 020 694 750 (mpm/pvm)

Tarkista saatavuus alueellasi ja jätä yhteydenotto­pyyntö tai tee tilaus

Mikäli alueellasi ei vielä ole myyntiä käynnissä, niin kerro meille kiinnostuksestasi ja niin pyrimme saamaan valokuidun myös sinun kotiisi. Kiinnostuksen voit osoittaa saatavuushaun kautta. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Näin asiakkaamme ajattelevat,
missä onnistuimme erityisen hyvin:

Valokuitunen on varmistanut julkaistujen arvostelujen olevan peräisin Valokuitusen valokuituliittymän ostaneilta asiakkailta asiakasrekisterimme avulla.

Valitse sinäkin kotiisi vapaampi kaista

Hanki nyt kotiisi nopea ja toimintavarmin valokuitu. Valokuituyhteys on vakaa, nopea ja koko rajaton kaista on vain sinun kotisi käytössä: voit nauttia nettiyhteydestä, joka ei pätki. Valokuitu on ympäristöystävällinen valinta ja kuluttaa huomattavasti vähemmän sähköä kuin mobiiliverkko.

Valokuitusella et joudu sitoutumaan yhteen nettiliittymän toimittajaan ja sen hintoihin. Olemme valokuitumarkkinoiden ainoa toimija, jonka verkossa voit kilpailuttaa haluamasi laajakaista- ja lisäpalvelut.

Valitse vapaasti sinulle parhaiten sopivat palvelut

Suomen ainoana valtakunnallisena toimijana kytkemme kotisi osaksi Avoin Kuitu -verkkoa, jossa on Suomen kattavin laajakaistavalikoima. Valokuitunen tuo kotiisi valokuituyhteyden – ja sen jälkeen voit valita tarvitsemasi laajakaista- ja viihdepalvelut ylivoimaisesti laajimmasta operaattori- ja laajakaistaliittymävalikoimasta. Et siis joudu sitoutumaan vain yhteen palveluntarjoajaan tai tilaamaan nettiliittymää ennen kuin valokuituliittymäsi on käytössäsi.