Valokuitua Uuraisille

Valokuitunen Oy on ostanut Uuraisten kunnan valokuituverkkoliiketoiminnan Uuraisten Valokuituverkot Oy:n.

Valokuitusen ostama valokuituverkko kattaa lähes koko Uuraisten kunnan alueen. Uuraisten valokuituasiakkaat siirtyvät Valokuitusen asiakkaiksi, ja nettipalvelut säilyvät toistaiseksi ennallaan. Tulemme myöhemmin yhdistämään verkon Avoimeen Kuituumme, jonka jälkeen nettipalveluntarjonta lisääntyy. Lisätietoja löydät tästä tiedotteesta. Avaamme pian myynnin uusilla alueillamme.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu:
puh. 020 694 750 (mpm/pvm) ma–ke 9–16 ja pe 9–16
(torstaisin puhelinpalvelumme on suljettu)
asiakaspalvelu@valokuitunen.fi


Uuranaisissa meillä on jo valmis valokuituverkko olemassa ja se kattaa lähes koko kunnan.Tarkista alla olevalla haulla, asutko jo valokuitumme alueella ja jätä yhteydenottopyyntö tai tee tilaus!

*Tekemällä saatavuushaun hyväksyt, että tietosi lähetetään Valokuituselle.
Huom. Saatavuuden tarkistaminen ja yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Näin asiakkaamme ajattelevat,
missä onnistuimme erityisen hyvin:

Valitse sinäkin kotiisi vapaampi kaista

Hanki nyt kotiisi nopea ja toimintavarmin valokuitu. Valokuituyhteys on vakaa, nopea ja koko rajaton kaista on vain sinun kotisi käytössä: voit nauttia nettiyhteydestä, joka ei pätki. Valokuitu on ympäristöystävällinen valinta ja kuluttaa huomattavasti vähemmän sähköä kuin mobiiliverkko.

Valokuitusella et joudu sitoutumaan yhteen nettiliittymän toimittajaan ja sen hintoihin. Olemme valokuitumarkkinoiden ainoa toimija, jonka verkossa voit kilpailuttaa haluamasi laajakaista- ja lisäpalvelut.

Valitse vapaasti sinulle parhaiten sopivat palvelut

Suomen ainoana valtakunnallisena toimijana kytkemme kotisi osaksi Avoin Kuitu -verkkoa, jossa on Suomen kattavin laajakaistavalikoima. Valokuitunen tuo kotiisi valokuituyhteyden – ja sen jälkeen voit valita tarvitsemasi laajakaista- ja viihdepalvelut ylivoimaisesti laajimmasta operaattori- ja laajakaistaliittymävalikoimasta. Et siis joudu sitoutumaan vain yhteen palveluntarjoajaan tai tilaamaan nettiliittymää ennen kuin valokuituliittymäsi on käytössäsi.