Moni omakotitalon omistaja hankkii kalliin pallon jalkaansa – varo!

Kategoriassa Kodin digiarki, Valokuitunen, Vapaa valokuitu

Harkitsetko valokuitua? Varmista, ettet valitse yhteyttä, jota ei pysty kilpailuttamaan – se käy lompakon päälle. 

Suomalaiset hankkivat nyt innokkaasti valokuituyhteyksiä miettimättä tarkkaan, mihin sitoutuvat. Moni kaapelin tilannut hankkii tietämättään itselleen pallon jalkaansa pidemmäksi aikaa – kenties talon eliniäksi.

– Kun hankkii suljetun valokuidun, on samalla ’naimisissa’ saman operaattorin hinnoittelun kanssa. Vaikka hinnat tai palvelut eivät miellyttäisi, asialle on vaikea tehdä mitään – vaihtaa ei voi, valottaa Valokuitusen toimitusjohtaja Heikki Kaunisto

Moni muistaa vielä ajat, jolloin kallistakaan puhelinliittymää tai sähkösopimusta ei Suomessa pystynyt vaihtamaan – ja tuskin muistelee niitä kaiholla.

– Kilpailu pitää palvelut laadukkaina ja hinnat kurissa. Meillä nettiyhteyden voi kilpailuttaa niin usein kuin haluaa.

Valokuitunen tarjoaa ainoana Suomessa vapaata valokuitua valtakunnallisesti. Oman yhteytensä voi valita useiden tarjoajien laajasta valikoimasta. Se mahdollistaa myös sen, että Valokuitusen asiakas voi etsiä säästöjä esimerkiksi nettiliittymän nopeutta ja tyyppiä vaihtamalla.

– Meillä et maksa tarpeettoman tehokkaasta yhteydestä, jolle sinulla ei ole käyttöä, Kaunisto kertoo ja jatkaa: – ja toisaalta esimerkiksi sadan megan liittymä valokuituverkossa on aivan eri vastinetta rahalle kuin ruuhkaisessa mobiiliverkossa, jossa nopeudet heittelevät. 

Valokuitu on investointi, joka tehdään vuosikymmeniksi. Valokuitunen tarjoaa myös monipuolisesti vaihtoehtoja maksamiseen itselle parhaiten sopivalla tahdilla. Valokuidun asennuksen voi maksaa erissä, kerralla tai kuukausittaisena maksuna. 

Kysy lisää vapaasta valokuidusta ja sen hinnoittelusta tästä.

Tarkista saatavuus alueellasi ja jätä yhteydenotto­pyyntö tai tee tilaus

*Tekemällä saatavuushaun hyväksyt, että tietosi lähetetään Valokuituselle.
Huom. Saatavuuden tarkistaminen ja yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään.