Kaista ei saa katketa tiukassa paikassa – valokuitu tuo yritykseen luotettavan yhteyden

Kategoriassa Vapaa valokuitu

Yrityksen bisnes ei saa olla kiinni netin toimivuudesta. Jotta kaista ei katkea tiukassa paikassa, kannattaa netti toteuttaa valokuidulla. Valokuitu on kiinteisiin kohteisiin paras saatavilla oleva tiedonsiirron tekniikka, joka mahdollistaa nopean, tulevaisuuden tarpeisiin skaalautuvan toimintavarman yhteyden.

Valokuitu on monelle digitaalisessa ympäristössä toimivalle yritykselle ainut luotettava vaihtoehto, sillä kupari- ja mobiiliyhteyksien nopeudet eivät yleensä riitä ketterään tiedon siirtämiseen ja liiketoiminnan tehokkaaseen pyörittämiseen.

– Valokuituyhteyden hankinta tulee ajankohtaiseksi monelle yritykselle erityisesti siinä vaiheessa, kun toimintoja halutaan siirtää pilveen ja käyttöön otetaan esimerkiksi jokin pilvialusta, Valokuitusen yritysmyynnin päällikkö Jan-Erik Lind kertoo. Valokuituyhteys on aina tasaisen nopea eikä siihen vaikuta verkon käyttäjämäärä, sää tai kiinteistön maantieteellinen sijainti. Valokuitu tuo toimintavarman ja rajattoman kaistan vain yrityksen omaan käyttöön.

– Tärkeät etäpalaverit eivät pätki ja kaikki ohjelmistot toimivat nopeasti ja luotettavasti. Moni asia voi jopa tehostua, kun ei tarvitse odotella latausaikoja tai kirjautumista serverille. Valokuitu tuo yritykseen huolettoman ratkaisun, koska kerran asennettuna se ei vaadi jatkuvaa päivittämisiä kuten esimerkiksi mobiiliyhteydet, toteaa Lind.Asiakkaalla valittavanaan monta palveluntarjoajaa

 

Suomen ainoana valtakunnallisena toimijana Valokuitunen kytkee yritykseen rakennettavan valokuituyhteyden avoimeen valokuituverkkoon eli Avoin Kuitu -runkoverkkoon, jonka ainutlaatuisuutena on asiakkaan vapaus valita ja vaihtaa verkon palveluntarjoajaa.

– Kun valokuituyhteys on käyttövalmis, asiakas hankkii yrityksen tarpeisiin sopivan liittymän verkossamme toimivilta operaattoreilta.

Yritysliittymät ovat tehokkaita liittymiä, joiden lisäpalvelut on suunnattu nimenomaan yritysten tarpeisiin. Tarjolla on esimerkiksi tietoturva- ja palomuuripalveluita, kiinteitä IP-osoitteita, mobiililla toteutettua varayhteyttä, jopa it-tukea ja työasemia.

– Valokuidulla toteutettu yrityksen nettiyhteys on kaikille yrityksille hyvä ja luotettava ratkaisu, tarvitsee sitten lisäpalveluita tai ei. Koska verkkomme palvelutarjonta on avoin, asiakas voi myöhemmin vaihtaa valitsemaansa liittymää. Eikä verkossamme ole rajoituksia vaihtojen lukumäärissä, Lind jatkaa.

Tarkista saatavuus alueellasi ja jätä yhteydenotto­pyyntö tai tee tilaus