Espoo Golf

Tilaa valokuitu ja saat 200 €:n lahjakortin Espoo Golfille

Hanki nyt kotiisi toimintavarmin valokuitu. Valokuituyhteys on nopea, vakaa ja koko rajaton kaista on vain sinun kotisi käytössä: voit nauttia nettiyhteydestä, joka ei pätki. Valokuitu on ympäristöystävällinen valinta ja kuluttaa huomattavasti vähemmän sähköä kuin mobiiliverkko.

Tarkista alueesi saatavuus alla olevalla haulla ja syötä kampanjakoodi ESG24 Alennuskoodi-kenttään tilausta tehdessäsi. Löydät tarkemmat kampanjaehdot täältä.

Valitsemalla Valokuitusen vapaan kuidun:

  1. Saat rajattoman ja nopean netin vain omaan käyttöösi.
  2. Voit aina vapaasti vaihtaa ja kilpailuttaa tarvitsemasi nettipalvelut, etkä sitoudu yhteen palveluntarjoajaan.
  3. Voit hyödyntää symmetristä yhteyttä, jossa lähtevä ja tuleva liikenne kulkee yhtä nopeasti.
  4. Sinulle rakennetaan kuitu aina avaimet käteen -periaatteella, sopimuksemme pitää sisällään valokuitupäätelaitteen kotiisi ja asennukseen liittyvät työt jälkitöineen.
  5. Teet investoinnin, joka nostaa kiinteistön arvoa, emmekä pakota sinua tilaamaan palveluita osana valokuituyhteyden asennusta.
  6. Saat kuidun kotimaiselta verkonrakentajalta, jonka verkon alueella on jo yli ​​​​300 000 kotitaloutta.

Kampanjaehdot

Kampanja on voimassa 15.6.–31.12.2024. Vain kampanjakoodilla EGS24 tehdyt tilaukset ovat oikeutettu lahjakorttiin. Kampanja koskee vain uusia tilauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjoihin. Kampanja ei koske taloyhtiöitä, yrityskohteita tai EU:n rahoittamia laajakaistahankkeita. Lahjakortti on käytettävissä Espoo Golfin verkkokaupassa (kauppa.espoogolf.fi). Lahjakortti toimitetaan 4 viikon kuluttua tilauksesta edellyttäen, että tilaus on voimassa lahjakortin toimitushetkellä.