Windows95Man on Valokuitusen kevään kampanjan kasvona

Kategoriassa Valokuitunen

Euroviisuartisti ryhtyy valinnanvapauden puolestapuhujaksi.

Teemu Keisterin Windows95Man-hahmo puhuu jatkossa vapaiden ja nykyaikaisten nettiyhteyksien puolesta, kun taiteilija ja Valokuitunen aloittavat yhteistyön. Hahmo tähdittää Valokuitusen markkinointia keväästä alkaen.

– Vapaus valita on meidän juttumme. Myös Windows95Manin hahmo pursuaa iloa ja vapautta tehdä omia valintoja, joten ajatus yhteistyöstä kolahti heti. Lisäksi 1990-luvun antisankari modernin internetin puolestapuhujana tuo yhteistyöhön hauskan kontrastin. Haluamme herätellä suomalaisia pitämään kiinni valinnanvapaudestaan, Valokuitusen markkinointi- ja viestintäjohtaja Lisa Kukila kertoo.

Valokuitusen vapaassa verkossa kuluttaja ei ole sidottu yhteen nettiliittymän tarjoajaan, vaan pystyy kilpailuttamaan liittymänsä sähkösopimuksen tapaan. Toisenlaisen valokuidun hankkija saa yhden nettitoimittajan pallon jalkaansa ehkä eliniäksi.

– Suomessa moni tilaa nyt valokuitua miettimättä, mitä muita sitoumuksia sopimukseen sisältyy – jopa loppuelämäksi. Tuntui tarpeelliselta herätellä kansaa näkyvämmin. Ehkä jopa vähän hulluus edellä!

Siviilissä ValokuitunenMan arvostaa taiteilijana vapautta – ja espoolaisena perheenisänä myös toimivaa, nopeaa internetiä.

– Molemmat on tässä projektissa: check. Sen jälkeen, kun paikka Euroviisuissa varmistui, meitä on revitty vähän joka suuntaan, Keisteri sanoo ja jatkaa:

– Haluan valita yhteistyöt tarkoin. Valokuitusen tuote on hyvä ja myös kotimaisuus oli tärkeä kriteeri. Arvomme kohtaavat.

Kommentti ilahduttaa Valokuitusen toimitusjohtaja Heikki Kaunistoa.

– Olemme ylpeitä siitä, että meillä on puolestapuhujanamme hahmo, joka edustaa Suomea maailmalla. Toivottavasti yhä useampi kiinnittää huomiota siihen, kuka kriittistä suomalaista infraa omistaa ja operoi. Olemme kotimainen, läpinäkyvästi ja pohjoismaisesti omistettu yritys, Kaunisto toteaa.

Valokuitusen markkinointi- ja viestintäjohtaja Lisa Kukila ja Teemu Keisteri eli Windws95man.

Tarkista saatavuus alueellasi ja jätä yhteydenotto­pyyntö tai tee tilaus

*Tekemällä saatavuushaun hyväksyt, että tietosi lähetetään Valokuituselle.
Huom. Saatavuuden tarkistaminen ja yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään.