Mitä valokuituliittymä sisältää?

Kategoriassa Valokuitu

Kaikkien verkkoyhteyksien perusta ihan vain omaan käyttöön – nyt saat sen meiltä kevyellä kuukausihinnalla.

Kun tilaat kotiisi valokuidun, saat kaiken tämän:

Aina nopein yhteys kotiin
Valokuitu on nopein, varmin ja huolettomin yhteys nettiin kaikille kotisi laitteille. Kaikki mitä netissä teet, toimii huippunopeudella. Yksikään langaton teknologia ei yllä samaan.

Koko rajaton kaista vain sinun kotisi käytössä
Valokuituliittymä tuo rajattoman kaistan vain sinun kotisi käyttöön. Saat luotettavan ja tasalaatuisen yhteyden, jonka viive on lyhin mahdollinen.

Rakennetaan käyttövalmiiksi
Valokuituliittymäsi toimitus sisältää suunnittelijan käynnin kotonasi, rakennustyöt pihallasi ja liittymäsi käyttöönottoon tarvittavat asennukset. Suunnittelemme yhdessä kanssasi, miten valokuituliittymä kannattaa pihallasi toteuttaa, ja sen jälkeen hoidamme rakentamisen puolestasi kaivuusta asennukseen asti.

Ylläpito kuuluu pakettiin
Asennamme kotiisi valokuitupäätelaitteen ja huolehdimme yhteistyökumppaneidemme kanssa päätelaitteen ja liittymäsi ylläpidosta.

Valokuitu kotiin kuukausimaksulla!

19,90 €/kk*

+ Asennusmaksu 490 €

• Valokuitu kotiin kuukausimaksulla on 60 kuukauden määräaikainen sopimus.

• Tekemäsi sopimus jatkuu automaattisesti 60 kuukauden määräajan jälkeen toistaiseksi voimassa olevilla kuukausihinnoillamme 6 kuukauden irtisanomisajalla. Määräaikaisen sopimuskauden kokonaishinnaksi tulee 1684 €.

• Lisäksi valitset verkkomme palveluntarjoajilta vapaasti haluamasi laajakaistan, esimerkiksi 50 Mbit/s alkaen 33,90 €/kk. Valitsemasi palvelu veloitetaan sinulta erikseen.

• Vaihtoehtoisesti voit tilata valokuidun kotiin kertaluontoisella liittymismaksulla 2390 €.

Tutustu hinnastoomme täällä.

Valokuitusen ovimyyjät kertomassa valokuitusen tarjonnasta.