Lapset fiilistelevät peliä kuulokkeet päässään

Uudistimme brändiämme vastaamaan asiakaslupaus­tamme

Kategoriassa Tiedote

Valokuitusen vapaampi kaista on lupaus siitä, että asiakkaillamme on käytössään aina huoleton, symmetrinen ja vakaa valokuituyhteys, jossa ei tarvitse sitoutua yhteen nettipalveluiden tarjoajaan.

Valokuitunen on kuituverkkorakentaja, joka rakentaa laajimmalla alueella koko Suomessa. Verkkomme alueella on jo lähes 65 000 kotia ja valokuidun kysynnän jatkaessa kasvuaan, myös meidän kasvumme jatkuu. Olemme sitoutuneet Suomen valokuitumarkkinan kehittämiseen ja investoimme 300 miljoonaa euroa taajamien valokuituyhteyksiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden valita nettipalvelut useammalta eri palveluntarjoajalta ja nyt halusimme varmistaa, että myös brändi-ilmeemme viestii näitä samoja asioita.

Brändimme kehittämisen tueksi haastattelimme nykyasiakkaitamme ja kysyimme pientalojen asukkailta tutkimuksessa millaisia asioita he valokuitutoimittajissa ja valokuituverkon palveluissa arvostavat. Kuluttajista suurin osa arvostaa että heillä on itsellään vapaus valita nettipalveluiden tarjoaja. Kuluttajat myös arvostavat toimijaa, joka pystyy tarjoamaan heille kokonaisvaltaisesti apuaan tietoliikenneyhteyksien valintaan liittyvissä asioissa.

Näiden taustatietojen pohjalta lähdimme kehittämään brändiämme. Totesimme, että vapaus valita liittyy oleellisesti verkkomme palvelutarjontaan, mutta myös muihin palvelumme ominaisuuksiin kuten sopimusehtoihin ja rakentamiseen. Asiakkaan ei myöskään tarvitse valita nettipalveluita vielä samaan aikaan, kun hän tekee päätöksen kotinsa liittämisestä valokuituverkkoon.

Me haluamme olla kuluttajan ykkösvalinta

Valokuitu on kuluttajan ykkösvalinta kodin kiinteäksi nettiyhteydeksi, se mahdollistaa koko perheen samanaikaisen monipuolisen netinkäytön kotona, myös tulevaisuudessa. Me haluamme olla ensimmäinen vaihtoehto asiakkaan mielessä, kun hän pohtii kotinsa valokuituhankintaa. Valokuituverkko rakennetaan alueelle yleensä vain kerran, joten haluamme opastaa asiakasta valokuidun hankinnassa, pitää asiakkaan ajan tasalla projektin kaikissa vaiheissa ja se, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa kysymyksissä.

Valokuituverkkoja rakennetaan nyt kovaa tahtia ympäri Suomen. Valitsemalla Valokuitusen varmistat, että et jää vain yhden nettiliittymätoimittajan varaan ja voit tulevaisuudessakin kilpailuttaa nettiliittymäsi.

Valitse vapaampi kaista, jolla et sitoudu yhteen nettiliittymän toimittajaan.