asiantuntijat

Muut uramahdollisuudet

Valokuitunen työpaikkana

Meillä voit työskennellä monissa eri asiantuntijarooleissa. Tuemme Valokuitusen kasvua muun muassa verkon suunnittelun ja rakentamisen, henkilöstöhallinnon, talouden, markkinoinnin ja asiakaspalvelun sekä IT:n tehtävillä.

Teemme yhdessä töitä sen eteen, että kodeista tulee toimivampia kuin koskaan. Meillä on innostava start up -henki ja tutkitusti tyytyväiset työntekijät, josta kertoo eNPS-lukumme 66. Pääkonttorimme Helsingin Pitäjänmäellä tarjoaa edistykselliset puitteet työskentelyyn, mutta meillä on myös vapaus sovittaa työt omaan elämään sopivaksi ajasta ja paikasta riippumatta.

Meille on tärkeää, että työ tukee omaa kasvua ja ammatillista kehitystä. Järjestämme uusille työntekijöillemme kattavan perehdytyksen ja lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittyä omien mielenkiinnonkohteiden mukaisesti läpi työuran. Monet työntekijämme ovatkin edenneet uusiin tehtäviin yrityksemme sisällä.  

asiantuntijat

Työkavereinasi olemme

  • Edistyksellisiä – valtakunnallisen valokuituinfran rakentamisen lisäksi kehitämme jatkuvasti työyhteisömme toimintatapoja.
  • Tukemassa sinua – teemme töitä itsenäisellä otteella, mutta koko Valokuitusen porukan tuki on vahva ja apu aina saatavilla.
  • Energinen porukka – teemme töitä kunnianhimoisesti ja positiivisella asenteella sekä juhlimme yhdessä onnistumisia.

Työntekijöidemme kommentteja:

Ihmiset ovat Valokuitusen parasta antia – työskentely kollegoiden kanssa on kivaa. Apua saa aina kun tarvitsee ja kynnys kysyä neuvoa tai tukea on pieni.

Vastuuta on tarjolla, työtehtävät ovat monipuolisia ja pääsee osallistumaan kehitystehtäviin. Osaavaa ja kyvykästä henkilöstöä sekä hyvä tekemisen meininki!

Tule tekemään kanssamme kodeista toimivampia kuin koskaan – hae meille töihin!