asiantuntijat

LocalNet uusi palveluntarjoaja

Kategoriassa Tiedote

Myös LocalNetin nettipalvelut on nyt saatavilla valokuituverkossa.

Syyskuun 7. päivä Valokuitusen rakentaman valokuituverkon asiakkailla on jälleen enemmän valinnanvaraa, kun nettipalvelut on mahdollista ostaa myös LocalNetista. Samalla LocalNetista tulee Valokuitusen rakentaman avoimen valokuituverkon seitsemäs palveluntarjoaja.

– Asiakkaamme arvostavat useita palveluntarjoajia, joilta valita itselle sopivat laajakaistapalvelut. Nyt asiakkaillamme on entistä enemmän mahdollisuuksia valita eri palveluntarjoajien välillä ja kilpailuttaa palveluita. Siksi on hienoa, että myös LocalNet on nyt meidän verkossamme mukana, kaupallinen johtaja Fredrik Relander Valokuituselta iloitsee.

LocalNetilta Valokuitusen asiakkaat voivat ostaa edistyksellisiä nettipalveluja edulliseen hintaan.

Espoolainen LocalNet tarjoaa liittymiinsä yritysliittymistä tuttuja lisäpalveluja, kuten kiinteän ip-osoitteen ja palomuuripalvelut. Tyypillinen LocalNetin nettiasiakas on valveutunut netinkäyttäjä, joka arvostaa ripeää ja mutkatonta asiakaspalvelua ja räätälöitävissä olevia nettipalveluja. Myös tavalliset netinkäyttäjät hyötyvät LocalNetin asiakaspalvelun nopeudesta ja asiantuntemuksesta.

– Meillä on jo hyvä jalansija valokuituliittymissä pääkaupunkiseudulla ja olemme iloisia, että voimme nyt Valokuitusen verkossa tarjota palveluamme laajemminkin, kertoo LocalNetin toimitusjohtaja Leo Koivulehto.

Kiinnostuitko Valokuitusen huolettomasta valokuituverkosta? Katso saatavuus alueellasi ja jätä meille yhteydenottopyyntö.