Kaisanet palveluntarjoajaksi Valokuitusen verkkoon

Kategoriassa Tiedote

Kaisanetin internetpalvelut ovat 1. syyskuuta alkaen mahdollista valita Valokuitusen valokuituverkossa.

Kaisanetin mukaantulo Valokuitusen verkkoon lisää kuluttajien valinnanvapautta entisestään.

– Olemme todella iloisia, että Kaisanet on päättänyt alkaa tarjota Valokuitusen asiakkaille nettipalveluitaan. Toivotamme Kaisanetin tervetulleeksi mukaan verkkoomme. Uusien palveluntarjoajien myötä asiakkaillamme on entistä paremmat mahdollisuudet valita itselleen sopivat palvelut sekä kilpailuttaa hintoja, iloitsee Valokuitusen kaupallinen johtaja Fredrik Relander.

– Valokuitusen asiakkaiden ei koskaan tarvitse sitoutua vain yhteen nettipalveluiden tarjoajaan, vaan sen voi valita useamman vaihtoehdon joukosta. Uskomme, että palveluntarjoajien ja erilaisten palveluiden määrä kasvaa verkossamme entisestään tulevaisuudessa, Relander toteaa.

Kaisanet juhlistaa Valokuitusen verkkoon tulemista tarjoamalla asiakkaille hyvän hintatarjouksen internetpalveluistaan.

– Meillä on jo vahva palvelutuotanto Kainuussa, Ylä-Savossa ja Pohjois-Karjalassa. Valokuitusen palvelumalli mahdollistaa Kaisanetin palveluiden tarjoamisen uusille alueille, ja olemme innoissamme tästä laajentumisen mahdollisuudesta, kertoo Kaisanet Oy:n toimitusjohtaja Jani Moilanen.

Valokuituverkkoja rakennetaan nyt ennätyspaljon ympäri Suomen. Valokuitu on kuluttajan ykkösvalinta kodin kiinteäksi nettiyhteydeksi, jolla nettisurffailu, etätyöt ja -opiskelut sujuvat ilman harmeja tökkivistä tai ruuhkaantuvista yhteyksistä. Valokuitu takaa, että koko perhe voi surffailla netissä samaan aikaan.

Kiinnostuitko Valokuitusen huolettomasta valokuituverkosta? Katso saatavuus alueellasi ja jätä meille yhteydenottopyyntö.