Valokuitu kerros- tai luhtitaloon

Pyydä tarjous

Taloyhtiön valokuituverkko ei ainoastaan paranna nettiyhteyksien laatua, vaan lisää kiinteistön ja asuntojen houkuttelevuutta sekä parantaa asumismukavuutta. Valokuitu kerrostaloon ja luhtitaloon tuodaan taloyhtiön tekniseen tilaan, josta se jaetaan yhtiön omaa sisäverkkoa pitkin kaikkiin huoneistoihin. Yhtiön omassa hallinnassa olevan sisäverkon kunto voi vaikuttaa valokuituyhteyden toimivuuteen. Huoneistokohtaisen nettiyhteyden toimittaa yhteistyökumppanimme Telia, jolta asukkaiden on myös mahdollista tilata muita lisäpalveluita, kuten esimerkiksi kaapeli-tv:n.

Kiinteä hinta ja avaimet käteen -palvelu

Rakennamme valokuituliittymän taloyhtiöönne käyttövalmiiksi. Toimimme avaimet käteen -periaatteella, eli hintamme sisältää kaikki työt: asennusten suunnittelun ja konsultoinnin taloyhtiön edustajan kanssa, pihatyöt ja kaivuut jälkitöineen, asennukset taloyhtiön teknisessä tilassa sekä valokuidun asennusmateriaalit.

Valokuitu mahdollistaa kustannustehokkaan ja vakaan yhteyden jokaiseen huoneistoon

Valokuitu on luotettava ja toimintavarma tiedonsiirron tekniikka, ja kerralla koko yhtiöön hankittaessa myös kustannustehokas. Taloyhtiölaajakaista tuo jokaiseen huoneistoon varman ja vakaan kiinteän nettiyhteyden. Kannattaa siis laittaa kerralla kuntoon koko taloyhtiönne yhteydet.

Asukkaat voivat korottaa perusnopeutta edullisesti

Jokainen huoneisto saa käyttöönsä taloyhtiöön valitun perusnopeuden, jolla hoitaa tyypillisimmät nettisurffailut ja sähköpostin lähetykset sekä etäpalaverit. Halutessaan asukkaat voivat tilata perusnopeutta nopeamman yhteyden ja haluamansa lisäpalvelut yhteistyökumppaniltamme Telialta. Palvelut voi ottaa käyttöön valitsemanaan ajankohtana. Palveluntarjoaja laskuttaa huoneistoihin tilatut lisäpalvelut suoraan asukkailta, eikä lisäpalveluista tule taloyhtiölle lisäkustannuksia. 

Näin taloyhtiönne valokuituhanke etenee

valokuitu ostajan ohjeet

Tarjouspyyntö

Hallituksen puheenjohtaja tai isännöitsijä pyytää tarjouksen.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

teleoperations-myyjä

Yhtiökohtainen tarjous

Asiantuntijamme räätälöi taloyhtiökohtaisen tarjouksen valokuituyhteydestä sekä Telian taloyhtiölaajakaistasta ja kaapeli-tv:stä.

Tarjouksen hyväksyminen

Taloyhtiön yhtiökokous käsittelee ja hyväksyy tarjouksen. Päätös vaatii tyypillisesti määräenemmistön.

Sopimus

Taloyhtiön edustaja käy Valokuitusen yhteyshenkilön kanssa läpi sopimuksen ja aikataulun.

Rakentamispäätös

Rakennamme yli 85 % uusista myyntialueistamme. Lisäksi useat alueet ovat jo Valokuitusen verkon piirissä.

Valokuidun rakentaminen

Valokuitunen toteuttaa verkon rakentamisen.

Laajakaistapalveluiden tilaaminen ja käyttöönotto huoneistossa

Yhteistyökumppanimme Telia tiedottaa asukkaat palveluiden käyttöönotosta.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Markkinointilupa

Oletko jo tilannut, mutta sinulle heräsi jokin kysymys?

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin, tavoitat heidät ma–pe 8–16 puhelimitse 020 694 750 (mpm/pvm) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@valokuitunen.fi.