Kenttämyyjät talon edessä.

Vapaampi kaista kesäduuniin

Jätä hakemus

Hanki vahva myynnillinen pohja tulevai­suuttasi varten

Kiinnostaako sinua kesätyö, jossa voit itse vaikuttaa omaan palkkaasi ja tehdä töitä ihmisten parissa? Oletko innostunut oppimaan myyntityön salat tai päässyt jo kokeilemaan sitä? Etsimme nyt kesäksi aktiivisia ja sosiaalisia B2C-myyjiä kenttämyyntiin ympäri Suomen sekä Teleoperations-tiimiimme Lahteen. 

Rakennamme valokuituverkkoa markkinaehtoisesti taajama-alueille ympäri Suomen. Myymämme palvelu mahdollistaa markkinoiden laadukkaimman yhteyden nettiin kodin kaikille laitteille. Myyjän työ onkin palkitsevaa, sillä teet kodeista toimivampia kuin koskaan ja sujuvoitat siten asiakkaidemme arkea.

Tarjoamme sinulle paikan nuorekkaassa ja välittävässä tiimissä, jossa töitä tehdään tavoitteellisesti, mutta pilke silmäkulmassa. Saat kunnollisen palkan, kattavan perehdytyksen työhön, joustavat työajat sekä kokemusta, josta on taatusti hyötyä tulevaisuudessa. Työssä pärjää kunnianhimoinen, huumorintajuinen ja positiivinen henkilö, jolla on taito kuunnella – emme siis edellytä aiempaa kokemusta myynnistä.

Lue lisää eri työtehtävistä

Kenttämyyjät ovella

Kesätyö kenttämyynnissä

Kenttämyynnissä kohtaat asiakkaita heidän kotonaan, eli suoraan siellä missä kuituyhteyksille on tarvetta. Jalkaudut tiimin kanssa tarkkaan valituille myyntialueille, joissa on jo valmiiksi valokuidusta kiinnostuneita kotitalouksia, tapaat potentiaalisia asiakkaita heidän kotonaan, käyt keskusteluja tietoliikenneyhteystarpeista sekä solmit sopimuksia. Katsomme B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden eduksi. Meillä saat:

  • Kunnollisen palkan – Myyjämme tienaavat 12,5 €/h, jonka lisäksi maksamme myyntipalkkion jokaisesta myydystä sopimuksesta ilman palkkiokattoa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kuukausibonukseen, jonka suuruus riippuu myymistäsi sopimuksista. Keskimäärin myyjämme tienaavat 17–20 €/h, mutta parhaimmat myyjämme ovat päässeet jopa 34 €/h ansioihin.
  • Kattavan perehdytyksen työhön – Urasi meillä alkaa laajalla tuote- ja myyntikoulutuksella, jonka jälkeen kierrät myyntialueillamme kokeneemman työkaverin kanssa. Kun itse olet valmis, pääset jatkamaan työtä itsenäisemmin. Tiiminvetäjäsi sekä muut tiimiläiset ovat päivittäin tukenasi, joten meillä et jää yksin.
  • Aikaa myös kesästä nauttimiseen – Voit työskennellä joustavasti 16–30 tuntia viikossa. Teemme töitä silloin, kun asiakkaamme ovat kotona, joten työaikamme painottuvat arki-iltoihin klo 16–20 sekä viikonloppuihin kello 12–18 välille.
  • Arvostettua kokemusta – päivittäiset asiakkaiden kotona tapahtuvat kohtaamiset kasvattavat omaa ammattitaitoasi, josta on varmasti hyötyä tulevaisuudessa – mihin ikinä se sitten viekään.
teleoperations-myyjä

Kesätyö Teleoperations-tiimissä

Teleoperations-myyjänä pääset luomaan asiakassuhteita sekä vastaamaan kuluttajien tarpeisiin puhelimitse. Tiimimme operoi Lahdesta käsin ja toimintamme kattaa koko Suomen sekä jokaisen myyntivaiheen aina ennakkomyynnistä jälkimyyntiin, joten vaihtelevuutta ei työpäivistä puutu. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti Lahden toimistolla, mutta työsuhteen edetessä on mahdollista neuvotella satunnaisista etätöistä kotoa käsin. Tarjoamme:

  • Kunnollisen palkan – Myyjämme tienaavat 12,5 €/h, jonka lisäksi maksamme myyntipalkkion jokaisesta myydystä sopimuksesta ilman palkkiokattoa. Keskimäärin kokoaikaiset myyjämme tienaavat 1000 € myyntipalkkioita kuukaudessa. Parhaimmat myyjämme ovat saavuttaneet jopa 4000 € myyntipalkkiot kuukaudessa.
  • Kattavan perehdytyksen – Urasi meillä alkaa laajalla tuote- ja myyntikoulutuksella, jonka jälkeen treenataan myyntipuheluita kokeneemman tiimikaverin kanssa. Kun itse olet valmis, pääset jatkamaan työtä itsenäisemmin. Tiiminvetäjäsi sekä muut tiimiläiset ovat päivittäin tukenasi, joten meillä et jää yksin.
  • Joustavat työajat – Meillä voit työskennellä 10-37,5 tuntia viikossa. Työskentelemme arkisin 9 ja 20 välillä sekä lauantaisin 10 ja 18 välillä.
  • Huikean yhteishengen – Toimistollamme on välitön tunnelma ja vietämme yhdessä aikaa myös työaikojen ulkopuolella. Huumori on vahvasti läsnä nuorekkaassa tiimissämme ja juhlimme yhdessä onnistumisia.

Hae mukaan porukkaamme!

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja kerromme lisää mahdollisuuksistasi Valokuitusen myynnissä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. Kesätyöhakumme on auki 12.3. asti, mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme palkkauksia jo hakuaikana.

Myynnissä työskentelevät palkataan partneriemme kautta toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla. Aloitusajankohta on sovittavissa ja voit myös helposti jatkaa työskentelyä kesän jälkeen esimerkiksi opintojen ohella.

Lisätietoja antaa:

Pauliina Siimelä, puh. 0405029997 tai pauliina.siimela@valokuitunen.fi

Kalle Selkee, puh. 0451055101 tai kalle.selkee@valokuitunen.fi

Olemme Great Place To Work -sertifioitu työpaikka
  • 86 % pitää Valokuitusta erittäin hyvänä työpaikkana
  • NPS lukumme on 66

Kesätöihin Valokuitusen myyntiin

Hae meille kesätöihin helposti täyttämällä alla oleva lomake. Me soitamme sinulle mahdollisimman pian ja kerromme lisää työskentelystä Valokuitusen myynnissä. Tarjoamme paikkoja kenttämyynnissämme ympäri Suomen sekä Lahden Teleoperations-tiimissämme. Edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Myynnissä työskentelevät palkataan partneriemme kautta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Olen täyttänyt 18 vuotta*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Oletko valmistumassa tai etsitkö vakituista työpaikkaa? Tutustu muihin myynnin tehtäviimme ja jätä meille yhteystietosi, niin soitamme sinulle.