Lapset fiilistelevät peliä kuulokkeet päässään

Valokuitutarjous kotiisi

Kun tilaat nyt, saat valokuidun edullisesti 11,90 €/kk (norm. 19,90 €/kk + asennusmaksu 490 €) tai kertainvestointina 1990 € (norm. 2390 €). Hyödynnä valokuitutarjous!

Toimitus on varma ja nopea, sillä asut verkkomme alueella. Rakennuskauden aikana toimitamme valokuidun 3 kk sisällä (huhti-lokakuu, Lapissa kesä-lokakuu) alueilla, joilla on jo Valokuitusen verkko toiminnassa.

Miksi Valokuitusen valokuitu?

  1. Avoin kuituverkko, jossa voit aina vapaasti vaihtaa & kilpailuttaa tarvitsemasi palvelut, etkä sitoudu yhteen palveluntarjoajaan.
  2. Rajaton ja nopea netti vain omaan käyttöön.
  3. Mahdollisuus hyödyntää symmetristä yhteyttä, jossa lähtevä ja tuleva liikenne kulkee yhtä nopeasti.
  4. Valokuitu nostaa kiinteistön arvoa, emmekä pakota sinua tilaamaan palveluita osana valokuituyhteyden asennusta.
  5. Toimitamme yhteyden aina avaimet käteen -periaatteella, sopimuksemme pitää sisällään valokuitupäätelaitteen kotiisi ja asennukseen liittyvät työt jälkitöineen.
  6. Olemme kotimainen verkkorakentaja ja verkkomme alueella on jo yli ​​​​60 000 kotitaloutta. Investoimme taajamien verkkoyhteyksien kehittämiseen 300 miljoonaa lähivuosien aikana.

”Suoratoistopalvelut pyörähtävät heti käyntiin. Kun katselin yksi ilta Suomen jalkapallopeliä, kuva oli kristallinkirkas. Minun ei tarvinnut pelätä yhteyden pätkimistä. Katselunautinto oli aivan erilainen kuin aiemmin.”

Lauri, Espoo

”Kuitu takaa meille tasalaatuisen ja takuunopean netin pitkälle tulevaisuuteen.”

Vesa, Lempäälä

Kampanjaehdot

Alueesi tarjouskampanja

Valokuitu kotiin 11,90 €/kk + asennus 0 €. 60 kk määräaikainen sopimus, joka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Sopimuskauden kokonaishinta 714 €. Lisäksi valitset vapaasti haluamasi nettipalvelut palveluntarjoajiemme valikoimasta, jotka veloitetaan sinulta erikseen. Voit tilata valokuidun myös kertaluontoisella liittymismaksulla 1990 €. Tarkista kampanjan saatavuus osoitteeseesi yllä olevasta saatavuushausta. Tarjous koskee vain Valokuitusen määrittelemiä kampanja-alueita. Tarjous on voimassa 31.5.2022 saakka.

Tarkista valokuidun saatavuus alueellasi