Valokuitu kotiin nyt 100 €:n alennuksella

Capsin henkilöstöetuohjelman jäsenenä säästät 100 € valokuitua tilatessasi!

Hanki nyt kotiisi markkinoiden paras ja toimintavarmin tiedonsiirto. Valokuituyhteys on vakaa, nopea ja koko rajaton kaista on vain sinun kotisi käytössä: voit nauttia nettiyhteydestä, joka ei pätki. Valokuitu on ympäristöystävällinen valinta ja kuluttaa huomattavasti vähemmän sähköä kuin mobiiliverkko.

Tarkista alla olevalla haulla asuinalueesi saatavuus ja jätä yhteydenottopyyntö tai tee tilaus. Lunasta alennus tilausvaiheessa syöttämällä alennuskoodi caps22.
Huom. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Tarkista saatavuus alueellasi ja jätä yhteydenotto­pyyntö tai tee tilaus

Valitsemalle Valokuitusen kotiisi:

  • Saat rajattoman ja nopean netin vain omaan käyttöösi.
  • Voit aina vapaasti vaihtaa ja kilpailuttaa tarvitsemasi nettipalvelut, etkä sitoudu yhteen palveluntarjoajaan.
  • Voit hyödyntää symmetristä yhteyttä, jossa lähtevä ja tuleva liikenne kulkee yhtä nopeasti.
  • Sinulle rakennetaan kuitu aina avaimet käteen -periaatteella, sopimuksemme pitää sisällään valokuitupäätelaitteen kotiisi ja asennukseen liittyvät työt jälkitöineen.
  • Teet investoinnin, joka nostaa kiinteistön arvoa, emmekä pakota sinua tilaamaan palveluita osana valokuituyhteyden asennusta.
  • Saat kuidun kotimaiselta verkonrakentajalta, jonka verkon alueella on jo yli ​​​​300 000 kotitaloutta.

Kampanjaehdot

Jäsenedulla saat 100 € alennuksen joko liittymän kertamaksusta tai kuukausimaksullisen liittymän avausmaksusta. Mikäli avausmaksu on alle 100 €, alennus on avausmaksun suuruinen. Alennus on voimassa alueen hinnoista tilaushetkellä ja koskee vain uusia tilauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei koske taloyhtiöitä, yrityskohteita tai laajakaistatuella toteutettavia hankealueita. Etu on voimassa 31.12.2024 saakka. Lisäksi valitset vapaasti haluamasi nettipalvelut palveluntarjoajiemme valikoimasta, jotka veloitetaan sinulta erikseen.