Black Week -tarjous

Jätä yhteydenottopyyntö viimeistään 27.11. ja säästä 150 € valokuitua tilatessa.

Jätä alla olevalla lomakkeella meille yhteydenottopyyntö ja lähetämme sinulle sähköpostitse alennukseen oikeuttavan koodin. Lunasta 150 €:n alennus valokuituliittymää tilatessa syöttämällä sähköpostissa ollut koodi. Huom. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään. Etu tulee lunastaa 11.12.2022.

Hyödynnä vuoden valoisin tarjous!

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulle saa lähettää tietoa valokuidusta ja naapurustoni valokuituhankkeen etenemisestä sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Tietosuojakäytäntö
Tutustu Valokuitusen tietosuojalausuntoon ja käyttöehtoihin. Klikkaamalla Lähetä-painiketta hyväksyt, että tietosi lähetetään Valokuituselle.

Valitsemalla Valokuitusen avoimen kuidun:

  1. Saat rajattoman ja nopean netin vain omaan käyttöösi.
  2. Voit aina vapaasti vaihtaa ja kilpailuttaa tarvitsemasi nettipalvelut, etkä sitoudu yhteen palveluntarjoajaan.
  3. Voit hyödyntää symmetristä yhteyttä, jossa lähtevä ja tuleva liikenne kulkee yhtä nopeasti.
  4. Sinulle rakennetaan kuitu aina avaimet käteen -periaatteella, sopimuksemme pitää sisällään valokuitupäätelaitteen kotiisi ja asennukseen liittyvät työt jälkitöineen.
  5. Teet investoinnin, joka nostaa kiinteistön arvoa, emmekä pakota sinua tilaamaan palveluita osana valokuituyhteyden asennusta.
  6. Saat kuidun kotimaiselta verkonrakentajalta, jonka verkon alueella on jo yli ​​​​60 000 kotitaloutta.

Kampanjaehdot

Yhteydenottopyyntö tulee jättää 21.–27.11.2022. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään. Black Week -edulla saat 150 € alennuksen joko liittymän kertamaksusta tai kuukausimaksullisen liittymän asennusmaksusta edellyttäen, että asennusmaksu on vähintään 150 €. Alennus on voimassa alueen hinnoista tilaushetkellä, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on lunastettava tilauksen yhteydessä 11.12.2022 mennessä. Lisäksi valitset vapaasti haluamasi nettipalvelut palveluntarjoajiemme valikoimasta, jotka veloitetaan sinulta erikseen.